Genis d.o.o.
Spletna stran: http://www.genis.si   |   Kontaktna oseba: ga. Ksenija Cimperman


Znanje in izkušnje

Genis d.o.o. obvladuje najsodobnejše tehnologije vodilnih svetovnih proizvajalcev: IBM, Oracle in Microsoft. Kot kompetenten partner na področju reinžiniringa in optimizacije poslovnih procesov sodeluje z najuglednejšimi slovenskimi podjetji, javnimi ustanovami in upravo. Podjetje je danes prepoznavno kot vodilni ponudnik rešitev za elektronsko poslovanje ter uvajanje novih poslovnih in vodstvenih modelov v poslovanje zasebnih in javnih organizacij na področju proizvodnje, trgovine, distribucije, založništva, zdravstva, financ, naložb, javnih storitev in državne uprave. 

Zavezani inovacijam

Genis d.o.o. pomaga partnerjem pri uvajanju najsodobnejših informacijskih tehnologij in procesnih pristopov. Danes je podjetje med vodilnimi slovenskimi razvijalci kritičnih poslovnih aplikacij po naročilu in celovitih dokumentih informacijskih sistemov s podporo delovnim postopkom. Z inovativnimi rešitvami na osnovi storitveno usmerjene arhitekture SOA, interoperabilnih pristopov, sodobnih delovnih mest ter storitev programske opreme državnim upravam in velikim podjetjem omogoča preskok v produktivnosti, kakovosti in dodani vrednosti. 

Kakovost poslovanja

Genis d.o.o. je zaupanja vreden partner v mednarodnem merilu. Kakovost poslovanja izkazuje s stalnimi izboljšavami poslovnih procesov in vzdrževanjem standarda odličnosti poslovanja ISO 9001:2000. Podjetje je poskrbelo tudi za sistemsko upravljanje varnosti informacij v skladu z zahtevami varnostnega standarda ISO 27001. V skladu z razvojnimi strategijami ponudbe storitev elektronskega arhiviranja svoje poslovne procese prilagaja tudi lokalni zakonodaji.

Prikaz po področjih dela


Razvrsti

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×