Iskra d.d.
Spletna stran: http://www.iskra.eu/slo/   |   Kontaktna oseba: g. Boris Šajnović


Podjetje Iskra Sistem je ponudnik celovitih rešitev na področju avtomatizacije procesov, komunikacijskih in varnostnih sistemov za distribucijo električne energije, telekomunikacij in avtomatizacije železniškega in cestna prometa.

Z več kot 50 leti izkušenj pri izvedbi najzahtevnejših projektov, s edinstveno kombinacijo celovitih inženerskih znanj, uporabo inovativnih tehnologij in izjemne poslovne odličnosti, lahko danes Iskra Sistemi, na svetovni ravni, zagotovi  širok spekter učinkovitih rešitev, prilagojenih potrebam naših strank.

Naše industrijske rešitve bodo še naprej temeljile na razvoju in proizvodnji lastnih rešitev, skupaj z rešitvami izbranih vodilnih svetovnih dobaviteljev.

Prikaz po področjih dela


Razvrsti

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×