AITSA d.o.o.
Spletna stran: http://www.aitsa-is.com/   |   Kontaktna oseba: g. Vid Grasselli


Vsakodnevno si prizadevamo za varnejše delovanje infrastrukture IKT naših strank in s tem za varnejše poslovanje strank. Zanesljive in cenovno učinkovite storitve ocenjevanja varnosti nastavitev sistemov IKT omogočajo učinkovito upravljanje tveganj in izboljšanje nadzora infrastrukture IKT.


Specializirani smo za:

  • Ocenjevanje skladnosti varnostnih nastavitev sistemov IKT in pregledovanje informacijskih sistemov. Varnost informacijskega sistema je odvisna od organizacijskih in tehničnih ukrepov, učinkovitost tehničnih kontrol pa je v veliki meri odvisna od nastavitev sistemov. Usklajenost nastavitev s politiko varovanja informacij je odraz zrelosti procesov upravljanja IT, v prvi vrsti upravljanje konfiguracij, namestitev in sprememb.

Razvili smo metodologijo in orodja za učinkovito in verodostojno ocenjevanje skladnosti nastavitev sistemov, kar naročnikom s pomočjo objektivnih metrik omogoča stalno in objektivno spremljanje uspešnosti procesov v informatiki. Ponovljivi procesi, ki jih organizacija spremlja in izboljšuje, so osnova upravljanja tveganj IT.


  • Dobre prakse s področja upravljanje kakovosti projektov in storitev, prilagojene poslovni kulturi naročnika in kompleksnosti projekta posredujemo naročniku z namenom, da doseže cilje projekta. Ključna beseda je prilagojene: iz izkušenj vemo, da lahko preveč zdravila pacienta ubije.


Naši strokovnjaki so uspešno sodelovali pri projektih s področij javne uprave, finančnih institucij in infrastrukture.


Svet IT bi bil varnejši, če bi bila vsa oprema ustrezno konfigurirana. Prizadevamo si za varnejši svet IT.

  

Prikaz po področjih dela


Razvrsti

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×