RC IKTS Žalec d.o.o.
Spletna stran: www.24alife.com   |   Kontaktna oseba: ga. Alenka Ribič


Leta 2011 smo v Žalcu z namenom razvijanja novih rešitev na področju informacijsko komunikacijskih tehnologij odprli Razvojni center informacijsko komunikacijskih tehnologij.

 

Naš najbolj prepoznaven projekt je rešitev 24alife, ki smo jo ustvarili z vizijo zagotavljanja informacij in orodja za zdravo življenje vsakemu posamezniku. Gre za spletni portal in mobilno aplikacijo, ki uporabnika s profesionalnimi vsebinskimi programi skupaj vodita do njegovega cilja: manj stresnega, bolj zdravega in srečnega življenjskega sloga. Poleg rešitve, ki deluje na osebni ravni, smo z namenom večje ozaveščenosti o zdravju in dobrem počutju razširili še na druga področja in skupaj s partnerskimi podjetji razvijamo tudi orodja za promocijo zdravja v podjetju, organizacijo dela in vodenje skupinskih ter individualnih vadb v fitnes centrih ter zdravo vadbo in skrb za zdravje med starejšimi.

Prednost RC IKTS pri razvijanju tovrstnih rešitev je, da povezuje tako strokovnjake s področja razvoja in uporabe najnovejših informacijsko komunikacijskih rešitev kot izkušene mednarodno priznane strokovnjake na področjih medicine, psihologije, športa in prehrane, ki skrbijo za kakovostno in preverjeno vsebino.

Poleg 24alife v RC IKTS razvijamo tudi druge inovativne programske rešitve, se osredotočamo na potrebe naših partnerjev in sledimo trendom razvijajočega se trga.

 

Prikaz po področjih dela


Razvrsti

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×