Srečanje slovenske tehnološke skupnosti v zdravstvu 27.10.2014

 

Petek, 24.10.2014

V Tehnološkem parku Ljubljana bo v sredo, 5. novembra potekalo srečanje tehnološke skupnosti, ki se ukvarja z izdelki, storitvami in rešitvami v zdravstvu.

Dogodek je namenjen predstavitvi povezanega področja zdravstva in tehnologije, s katerim se v Sloveniji po naši oceni ukvarja presenetljivo veliko startupov oz. mladih globalno naravnanih ustvarjalcev naše prihodnosti.

Dogodek želi tako slovenski startup in tehnološki skupnosti kot širši javnosti predstaviti področje kot atraktivno, omogočiti prenos znanja znotraj slovenske »health-tech« skupnosti in povezovati različne vidike delovanja, s katerimi se razvojna (tehnološka) podjetja na področju zdravstva soočajo.

Dogodek je predviden kot eden izmed mnogih v vrsti aktivnosti, ki se bodo ob zadostnem interesu skupnosti izvajali v prihodnosti.

Več o tem : www.healthday.si

 

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×