Informativni dan pospeševalnika FIWARE FRACTALS 14.11.2014

13.11.2014, Ljubljana

V sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana in ICT grozdom iz Vojvodine (partner projekta Fractals), s katerima sodelujemo obveščamo o dogodku in hkrati nanj tudi vabimo

 

Gre za poziv in priložnost za ”agrifood” startupe ter mala in srednja podjetja, ki na platformi Fiware razvijajo aplikacije za kmetijstvo! Kako do subvencije od 50.000 do 150.000 EUR boste izvedeli na FRACTALS info dnevu, 5.12.2014 na Tehnološkem parku Ljubljana!

 

Na FRACTALS info dnevu, ki ga Iniciativa Start:up Slovenija skupaj s partnerji soorganizira v petek, 5.12.2014, ob 14h, v Tehnološkem parku Ljubljana, bo predstavljena priložnost za razvijalce kmetijskih aplikacij na FIWARE tehnološki platformi, ki lahko pridobijo od 50.000 EUR do 150.000 EUR subvencije!

FRACTALS je eden izmed 16-ih FIWARE pospeševalnikov. Namen FRACTALS pospeševalnika je podpreti inovativna mala in srednja podjetja na področju IKT oziroma razvijalce ”agrifood” spletnih aplikacij za potrebe kmetijskega sektorja.

Na razpis se bodo lahko prijavila evropska mala in srednje velika podjetja ter spletni razvijalci, ki programsko opremo razvijajo na tehnološki platformi FIWARE. Organizatorji razpisa so še posebej osredotočeni na področji Balkana in Jugovzhodne Evrope.

Pospeševalnik FRACTALS bo za financiranje izbral od 50 do 60 projektov za razvoj ”agrifood” aplikacij na FIWARE tehnologij in jih podprl tudi finančno.

Javni poziv za mala in srednja podjetja bo objavljen 30. novembra 2014, prijave pa bo možno oddati do 28. februarja 2015. Pet dni po odprtju razpisa, 5. decembra 2014 ob 14. Uri bomo gostili predstavnike pospeševalnika FRACTALS v Tehnološkem parku Ljubljana (stavba B, konferenčna dvorana), ki bodo podrobno predstavili razpis in možnosti za sodelovanje.

Udeležba je brezplačna! Prijave potekajo do zapolnitve mest!

PRIJAVLJAM SE NA INFO DAN!

FRACTALS info dan, ki bo potekal v Tehnološkem parku Ljubljana, soorganizira Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju s FRACTALSFIWARE in FIWARE Accelerators.

 

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×