Vabilo ministrice za znanost k ocenjevanju izvajanja RISS 2011-2020 14.11.2014

13.11.2014, Ljubljana

Veseli nas, da sta se ministrica za izobraževanje, znanost in šport, dr. Stanislava Setnikar Cankar in predsednica Sveta za znanost in tehnologijo, dr. Tamara Lah, obrnili na slovenske kompetenčne centre, ki aktivno sodelujemo v okviru združenja CoCoSi – Competence Centres of Slovenia ter nas povabila k ocenjevanju izvajanja Raziskovalne in inovacijske strategije Slovenije 2011-2020 (RISS). 

Našo ekspertno oceno, ki je posledica dolgoletnih izkušenj sodelovanja s člani in partnerji ter vodenja Tehnološke mreže ICT ter izkušenj vodenja kompetenčnega centra OpComm na področju Interneta stvari (IoT – Internet of Things), smo podali preko elektronskega vprašalnika ter s tem prispevali k oblikovanju RISS 2011 - 2020.

Vprašanja se navezujejo na cilje in ukrepe RISS-a. Odgovori so sicer anonimni in v statističnih kategorijah vključeni v Poročilo o izvajanju RISS v letu 2014, ki ga bosta obravnavala Svet za znanost in tehnologijo ter Vlada RS.

Več o RISS si lahko preberete na spletni strani http://pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=RESO68.

 

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×