Tehnološka mreža ICT krepi dostop na mednarodne trge za svoje člane 02.11.2015

Ljubljana, 2.11.2015


Tehnološka mreža ICT je podpisala BRA ali Business Roaming Agreement, ki omogoča vsem članom Tehnološke mreže ICT uporabo prostorov in druge infrastrukture (kot je dostop do interneta, opreme za predstavitve idr.) na lokacijah pri podpisnikih tega sporazuma. Prav tako velja to za vse podpisnike iz drugih držav in regij, ki lahko recipročno koristijo enake storitve Tehnološke mreže ICT, ko so na obisku v Sloveniji.

Podpisniki so v večini primerov grozdi, mreže, centri ali podobne organizacije, ki pospešujejo sodelovanje in razvoj poslov ter internacionalizacijo. S tem korakom in ob upoštevanju, da je podpisnikov tega sporazuma že preko 50, tudi precej izven Evrope, je Tehnološka mreža ICT dodatno podprla aktivnosti v smeri odpiranja novih trgov ter bolj kakovostne prisotnosti slovenskih ICT in tehnoloških podjetij v tujini, še posebej srednjih in malih.

Več podrobnosti in kako se vključiti ter kje vse je sporazum razširjen najdete na spletni strani Clusterize - Business Roaming Agreement.

Za vse dodatne informacije smo na voljo Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Več v objavi za medije (press release).

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×