PPI2Innovate - Regionalni info dan in delavnica 14.03.2017Na informativnem dnevu in delavnici bo izvedena predstavitev projekta PPI2Innovate ter predstavitev pripomočka PPI2Innovate pri pripravi in izvedbi javnega naročila inovativne rešitve.

Pripomoček PPI2Innovate smo projektni partnerji  iz šestih držav razvili skupaj v okviru transnacionalnega projekta PPI2Innovate - Krepitev zmogljivosti za spodbujanje uporabe javnega naročanja inovativnih rešitev v Srednji Evropi.

Na dogodek vabimo javne naročnike z lokalne, regionalne in nacionalne ravni kot tudi javna podjetja ter organizacije poslovnega podpornega okolja. Dogodek je brezplačen.


Prijava na dogodek je obvezna. Za informacije o programu dogodka in prijavi se obrnite na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .


Parkiranje v garažni hiši GZS je za udeležence dogodka brezplačno.

Projekt PPI2Innovate sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj (ESRR) v okviru transnacionalnega programa Interreg SREDNJA EVROPA.


PROGRAM

8.30-9.00      Prihod in registracija udeležencev

9.00-9.15      Pozdravni govor, Ministrstvo za javno upravo, minister Boris Koprivnikar

9.15-9.45      Predstavitev projekta PPI2Innovate (Zavod TM ICT/MJU) (D.C.4.1)

9.45-10.30     Predstavitev dobre prakse s področja javnega naročanja inovativne rešitve: Ljubljanski regijski center za ravnanje z odpadki (RCERO Ljubljana), Snaga d.d., Igor Petek, pomočnik direktorja, vodja sektorja za področje zbiranja odpadkov

10.30-11.00   Odmor in mreženje


DELAVNICA ZA NAROČNIKE

11.00-12.30   Predstavitev pripomočka PPI2Innovate (moderiranje MJU/ Zavod TM ICT) (D.T1.2.3)

13.00-13.30   Tiskovna konferenca (MJU/ Zavod TM ICT) (D.C.2.1)Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×