Uspešno izvedena mednarodna konferenca 2. PPI2Innovate dnevi 26.10.2018

Hrvaška agencija za malo gospodarstvo, inovacije in investicije (HAMAG-BICRO) je v sodelovanju s projektnimi partnerji PPI2Innovate uspešno izvedla mednarodno konferenco 2. PPI2Innovate dnevi (2nd PPI2Innovate Days), ki je potekala v torek, 9. oktobra 2018 v Hotelu Antunović v Zagrebu v okviru projekta PPI2Innovate —Krepitev zmogljivosti za spodbujanje uporabe javnega naročanja inovativnih rešitev v Srednji Evropi.

Projekt PPI2Innovate sofinancira transnacionalni program Interreg Srednja Evropa.


Več informacij o izvedeni konferenci 2. PPI2Innovate dnevi je v angleškem jeziku na voljo na naslednji spletni povezavi:

https://www.interreg-central.eu/Content.Node/PPI2Innovate/Zagreb--2nd-PPI2Innovate-Days.html


Zavod TM ICT je partner projekta PPI2Innovate.

 

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×