PPI2Innovate - okrogla miza 26.10.2018

KDAJ: četrtek, 22.11.2018 od 8.30 do 11.30

KJE: Uradni list Republike Slovenije, Dunajska cesta 167, Ljubljana


Ministrstvo za javno upravo (MJU) in Zavod Tehnološka Mreža ICT (Zavod TM ICT) sta projektna partnerja na transnacionalnem projektu PPI2Innovate, katerega namen je krepitev zmogljivosti za spodbujanje uporabe javnega naročanja inovativnih rešitev (JNI). Projekt PPI2Innovate sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj (ESRR) v okviru transnacionalnega programa Interreg Srednja Evropa.

 

V okviru projekta PPI2Innovate so projektni partnerji iz šestih srednje evropskih držav razvili nacionalno prilagojene PPI2Innovate pripomočke za zdravje, energijo in informacijsko — komunikacijsko tehnologijo (IKT), ki lahko služijo naročnikom kot pomoč pri planiranju JNI.

Vsi trije navedeni pripomočki so v šestih jezikih (tudi v slovenščini) dostopni na spletni strani projekta PPI2Innovate:

https://www.interreg-central.eu/Content.Node/PPI2Innovate.html#Publications


V okviru projekta PPI2Innovate Zavod TM ICT v sodelovanju z MJU organizira okroglo mizo na temo planiranja JNI na področju zdravja, energije in IKT z namenom prikaza praks planiranja JNI in izpostavitve pomena planiranja JNI. V okviru dogodka bo predstavljen tudi praktični primer predkomercialnega naročanja (PKN).

Okrogla miza na temo planiranja JNI in predstavitev praktičnega primera PKN bo v četrtek, 22. 11. 2018 od 8.30 do 11.30 na Uradnem listu RS v Ljubljani.


Dogodek je brezplačen.


Več o dogodku (vabilo, program in prijavnica) je na voljo spleti strani:

http://www.djn.mju.gov.si/direktorat-za-javno-narocanje/ppi2innovate

 

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×