Zavod TM ICT soustanovitelj IoT Foruma 05.03.2014


Zavod TM ICT je eden od 14 ustanoviteljev foruma, ki prihajajo iz 8 različnih držav. To so Alexandra Instituttet, ARC Research Network on Intelligent Sensors, Copenhagen Business School, DunavNet, Easy Global Market, ESP Central, Grundfos, Hildebrand Technology, ICT Technology Network Institute, iHomeLab Hochschule Luzern, Institute for Information Industry, Mandat International, Nabto in University of Surrey.

IoT Forum je neprofitna organizacija s sedežem v Ženevi. Ena pomembnih aktivnosti foruma je organizacija IoT Weeka, ki bo letos v Londonu. Forum bo še naprej podpiral aktivnosti IoT ARM in nadaljeval z uspešno izdajo IoT stripa. V bodoče želijo razvijati znanja na področju zasebnosti in etike Interneta stvari kot tudi nove poslovne modele Interneta stvari.
Več najdete na iot-forum.eu.

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×